nlc.hu
Trend

Csizmát rendelt, használt bugyit is kapott

Rendelt egy pár csizmát, használt bugyikat kapott

A használtcikkek vásárlása mindig jár némi kockázattal, de azért a használt alsóneműk érthetően kiverték a biztosítékot.

Egy pár használt barna csizmát rendelt online egy walesi vásárló, ám a csomagot kibontva eléggé elkerekedett a szeme. Az ütött-kopott lábbelit ugyanis használt bugyikkal, melltartóval és egy piros nadrággal tömték ki és egy cetlit is mellékeltek, az „Élvezd!” felirattal. A használt ruhadarabok ráadásul büdösek is voltak.

száradó alsónemű

Ezek a bugyik legalább tiszták (Fotó: Pexels.com)

A Daily Star azt írja, hogy a vevő felvette a kapcsolatot az eladóval, aki állítja, fogalma sincs, hogy kerültek bugyik a csomagba, szerinte csak a vevő találta ki az egészet, mert nem tetszik neki a csizma. A vevő vissza is kérdezett, hogy akkor vajon hogy kerültek a csomagba ezek a ruhadarabok, talán a postás tette bele?

A kommentelők is megosztottak a kérdésben – nyilván, egyikük pedig arra volt kíváncsi, miért is vásárol valaki látatlanban használt holmit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top