nlc.hu
Trend

A netes rendelés hátránya

Divatos farmert rendelt, helyette ezt kapta

Ha online rendelünk, nem mindig azt kapjuk, amire számítunk.

„Rendeltem egy kiszélesedő farmert, de az online vásárlás teljes kudarc volt, az emberek azt mondják, úgy nézek ki, mintha békalábakat viselnék.”
 
A hetvenes évek divatja újra-és újra visszatér, Melanie Wilmouth is érdeklődött a trend iránt. De ahelyett, hogy kiszélesedő farmert vásárolt volna, olyat szállítottak neki, amitől úgy néz ki a lába, mint egy pingvin uszonya – írja a The Sun.

farmer

Fotó: Instagram

 Az arizonai személyi edző azért vette meg a darabot, mert úgy gondolta, hogy a divatos, 70-es évek-ihlette nadrágok jól kiegészítik a stílusát. Persze ha a neten vásárolunk, nem mindig látjuk pontosan, mit is készülünk megvenni. Nem tudjuk közelről megnézni, megérinteni, felpróbálni.
 
Az összes online ruházati kereskedő közül a kínai cég, a Shein kétségtelenül az egyik legnagyobb ruha- és kiegészítőválasztékot kínálja, naponta több száz új termékkel.
 
Miután végigpörgette a végtelennek tűnő lehetőségeket, Melanie megtalálta a tökéletes farmert, és leadta a rendelést. Amikor a „Fizetés” gombra kattintott, arra gondolt, hogy néhány nappal később arra ébred, hogy a kézbesítő egy világoskék farmert ad át neki, az alján egy kis ráncolással.

Nos, a Sheinnek biztosan sok extra farmeranyaga maradt, mert Melanie új nadrágja csak égimeszelőkre passzol. Úgyhogy a lány közzétett egy fotót arról, hogyan néz ki rajta a “divatos” farmer. Elégedetlen volt a vásárlásával, ezért ezt írta: “Shein, a napjaid meg vannak számlálva!”

Bár pár kommentelő szerint csak jobban fel kellene húznia a nadrágot. Mások szerint eleve rossz választás volt számára ez a fazon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top