nlc.hu
Trend
Bella Hadid újságpíprból készült táskája

8000 forintos, újságpapírból készült táskát viselt Bella Hadid

Kivételesen nem luxustáskát viselt a modell, hanem egy más értelemben különleges darabot.

Bella Hadidra viszonylag kevéssé jellemző, hogy megfizethető árkategóriájú ruhákat vagy kiegészítőket viselne, az esetek többségében luxusmárkák darabjaiból állítja össze az outfitjeit. Éppen ezért volt meglepő, amikor a közelmúltban a Nahui Ollin márka egyik táskájával a vállán kapták lencsevégre a lesifotósok. A kreáció ráadásul nem is új, hanem vintage darab, az értéke pedig 25 dollár, vagyis nagyjából 8000 forint.

Bella Hadid

Bella Hadid, vállán a 8000 forintos táskával (Fotó: Profimedia)

A táska különlegessége az is, hogy nem bőrből, műanyagból vagy épp szövetből készült, hanem újrahasznosított újságpapír és cukorkacsomagolások felhasználásával. A modellt talán éppen ez, vagy épp a táska vintage mivolta ragadta meg benne, az utóbbi időben ugyanis rákapott a second hand holmikra, igaz, eddig ezekből is inkább a dizájnerdarabokat részesítette előnyben, így például a Dior divatház John Galliano-korszakából való kreációit.

Bella Hadid

A táska újrahasznosított újságpapírból és cukorkacsomagolásokból készül (Fotó: Profimedia)

A táska valamikor a kétezres évek elejéről származhat, így azt a modell vagy a stylistja minden bizonnyal használtcikk-üzletben vagy online piactéren szerezhette be. Hasonló darabok jelenleg is forgalomban vannak többek között az eBay-en, néhány ezer forintos áron. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top