nlc.hu
Trend

Ezt állítják Hugh Hefner-ről

Újabb hálószobatitkok derültek ki az elhunyt Hugh Hefnerről

Egykori felesége tárt fel pár újabb titkot.

Hugh Hefner, a Playboy magazinok megalkotója 2017-ben hunyt el. Hugh hű volt márkájához, vagyis igazi nőcsábászként élt, összesen háromszor nősült meg, és megszámlálhatatlanul sok barátnője volt. Halála óta egyre több titokra derül fény. Korábban Holly Madison, aki 2001 és 2008 között volt Hugh barátnője, adott ki hálószobatitkokat. Mint mondta, amikor párjával a hálószobában volt, az intim percek alatt végig „Apucinak” kellett szólítania, és hogy ezek az együttlétek inkább olyanok voltak számára, mint a munka. 

Crystal Harris és Hugh Hefner

Fotó: Getty Images

Most egykori felesége, a 37 éves Crystal Harris adott ki egy önéletrajzi könyvet, melyben a házasságáról is őszintén beszélt. Crystal úgy jellemezte volt férjét, mint akivel pokoli volt az ágyban és az egész együttlét „furcsa és robotikus” volt. 

Mintha Hef rutinból végigment volna azokon a mozdulatokon, amik valaha szórakoztatóak és szexik voltak… Vagy talán számára sosem voltak szórakoztatóak és szexik. Kevésbé tűnt a szexhez értőnek, mint néhány tinédzser fiú, akikkel évekkel ezelőtt együtt voltam. Egyértelmű volt számomra, hogy Hefner egész életében egy percet sem szánt arra, hogy rájöjjön, hogyan tehet valaki másnak a kedvére

 – olvasható Crystal könyvében, melyben arra is kitért, hogy 2014 óta nem volt több szexuális együttlét közöttük Hefner haláláig, mert az erekciós zavarokra kapott gyógyszerei miatt az egyik fülére megsüketült. Crystal elmondta, hogy ő megkönnyebbült, amikor nem kellett többé boldoggá tennie a férjét az ágyban – írja a Page Six

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top