nlc.hu
Trend
Varga Izabella lánya bikinis fotója

Varga Izabella lánya bikiniben mutatta meg magát – fotó

Pillanatok alatt több ezren lájkolták a képet.

Varga Izabella és férje,  Lendvai Zoltán két gyönyörű lánnyal büszkélkedhetnek. A színésznő kisebbik lánya, Sára 16, nagyobbik lánya, Anna 22 éves. Mind a ketten örökölték édesanyjuk vonásait, kék szemét, annyiban különböznek csak, hogy a hajuk nem ébenfekete, hanem szőke. 

Varga Izabella és lánya, Anna

Fotó: Intsagram

A Barátok közt egykori sztárjának idősebb lánya igazi influenszer lett az elmúlt években és csodásabbnál csodásabb képekkel örvendezteti meg a több mint 10 ezres követőtáborát. Most éppen egy bikinis fotót osztott meg, mely pillanatok alatt több ezer lájkot kapott. 

A színésznő méltán büszke gyönyörű lányaira, akikről korábban így nyilatkozott:

A férjemmel tökéletesen kiegészítjük egymást: míg én pörgök és hirtelen vagyok, ő lassú és megfontolt. Ez a kettősség a gyerekeinkben is megvan. Sári inkább rám hasonlít, Anna az édesapjára. Mi a kislányommal gyorsan futó patak vagyunk, ők pedig egy békésen hömpölygő folyó. Anna a lázadásai ellenére alapvetően békés lelkű és nyugodt, nehéz kihozni a sodrából, mindenre rendíthetetlen optimizmussal tekint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top