nlc.hu
Trend

Látványos ruhában az Ace of Base énekesnője

Talpig flitterben és mély dekoltázsban énekel az Ace of Base 52 éves énekesnője

Lehet, hogy Jenny ma már 52 éves, de egyszerűen ragyog a színpadon! Emlékszel még rá?!
Ace of Base

A 90-es évek egyik legfelkapottabb együttese volt a svéd Ace of Base. A csapatot Jonas Berggren, Ulf Ekberg, Linn Berggren és Jenny Berggren alapította és alkotta akkoriban. Olyan slágerek tartoztak hozzájuk, mint az All That She Wants, a The Sign, a Don’t Turn Around, a Beautiful Life, a Cruel Summer és a Life Is a Flower.

A 2000-es évekre igazán kaotikusan alakult az együttes élete. Volt, hogy négyesben, máskor csak ketten, vagy hárman álltak a színpadra. Mostanában pedig Jenny inkább egyedül lép fel, és köszöni szépen, de ő maga választja ki a fellépő ruháit, amelyek olykor kissé talán pikánsak.

Legutóbb például egy tetőtől talpig flitteres kezeslábasban állt színpadra. Szettjéhez pedig egy cowboy filmeket idéző mellényt is viselt. Szinte sugárzott a színpadon, és láthatóan jól érezte magát a közönség előtt. 

Jennyt 1994-ben egy szörnyű trauma érte, amikor egy őrült rajongó belopakodott az otthonába, és kést szorított a nyakához. 

Az énekesnő idén májusban lesz 52 éves. 2004. szeptember 18-án feleségül ment Jakob Petrént, svéd zongoraművészhez, akitől két gyermeke született, egy fia és egy lánya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top