nlc.hu
Trend

A fehér harisnya divatja

A fehér harisnya a tavasz divatja – Így viseld!

Lehet, hogy gyerekkorod óta nem viseltél fehér harisnyát, azonban itt az ideje újra elkezdeni!

A fehér harisnyáról a legtöbben az óvodai vagy általános iskolai ünnepségekre és más, gyerekkori, kiöltözős alkalmakra asszociálunk. Sokan vagyunk, akik talán akkoriban viseltünk utoljára ilyen színű harisnyát, azonban az elmúlt időszak népszerű trendjei – így a balletcore vagy coquette – jegyében ez a holmi egyre felkapottabbá vált a felnőtt nők divatjában is. A kifutókon több szezon óta rendszeresen felbukkan, a Chanel 2024-es tavaszi-nyári Haute Couture Divathéten debütált, balett inspirálta kollekciójában pedig egyenesen kulcsszerepet kapott.

Fehér harisnya a Chanel kifutóján

Minden modell fehér harisnyát viselt a Chanel 2024-es tavaszi haute couture kollekciójának bemutatóján (Fotó: Marc Piasecki/WireImage)

A sztárok körében egy ideje szintén népszerű, vörös szőnyeges, sőt utcai viseletként is, ez pedig egyértelműen arra utal, hogy a fehér harisnya bizony trendi lett, és nagyon is ér hordani akkor is, ha már rég elmúltál 10 éves. Éppen ezért ideje újragondolnunk a vele kapcsolatos sztereotípiákat, vagy épp ellenérzéseket. 

Fehér harisnya

AnnaSophia Robb, Kristen Stewart és Gigi Hadid fehér harisnyában (Fotók: Getty Images)

A fehér harisnya ugyanis kifejezetten feminin és sikkes holmi, mely látványos alternatívája lehet a kissé talán unalmas fekete, vagy a régimódi testszínű harisnyáknak. Az alábbi galériában adunk néhány ötletet, hogyan, mivel kombinálhatod ezt a divatos darabot.

Így hordd a fehér harisnyát!
Megnézem
Összes kép (6)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top