nlc.hu
Trend
Bianca Censori cipő nélkül

Cipő nélkül mászkált Disneylandben Kanye West neje

Önmagához képest egészen visszafogottan öltözött fel, lábbelit azonban már nem sikerült húznia.

Kanye West és Bianca Censori a minap Disneylandben jártak. A rapper felesége ezúttal – talán arra való tekintettel, hogy a parkot gyerekek is látogatják – önmagához képest egészen visszafogottan öltözött fel. A felsőtestét és az intim részeit teljesen elfedte, nem látszott ki az öltözéke alól a fehérneműje és annak hiánya sem. Egy lényeges elem azonban így is kimeradt az outfitjéből, nevezetesen a lábbeli. Cipő helyett csupán némi fásliszerű kötés volt a lábfején.

Bianca Censori és Kanye West Disneylandben

Bianca Censori és Kanye West Disneylandben (Fotók: Profimedia)

Censori egyébként a pár egy ismerőse szerint nem kényszer alatt, hanem saját elhatározásából öltözködik ilyen módon, amit pedig látunk, az tulajdonképpen egyfajta performansz. 

„Az emberek félreértik Bianca kreativitását. Fenomenális személyiség, fenomenális színész, aki képes szórakoztatni a nyilvánosságot. Előadóművész. Bianca ugyanolyan előadóművész, mint Ye”nyilatkozta néhány hete egy bennfentes a Page Six magazinnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top