nlc.hu
Trend
Bikiniben mutatta meg bomba alakját Szoboszlai Dominik új barátnője

Bikiniben mutatta meg bomba alakját Szoboszlai Dominik új barátnője

Újra rátalált a szerelem Szoboszlai Dominikra, ráadásul a lány, aki meghódította a focista szívét nem is akármilyen szépséggel bír!
Szoboszlai Dominik

A tegnapi nap folyamán már mi is hírt adtunk róla, hogy a Liverpool sztárfocistájának a szíve ismét foglalt, választottja pedig egy székesfehérvári lány, Buzsik Borka. A fiatal lány állítólag már többször feltűnt a Liverpool pályáján, hogy a helyszínen szurkoljon a magyar szupersztárnak, aki a jelek szerint igencsak jó ízléssel választott magának párt.

Borka ugyanis nem csak okos, hanem igencsak gyönyörű lány is. Nem csoda, hogy Borkának ilyen tökéletes alakja van, ugyanis gyerekként szinkronúszó volt, majd a Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakára járt. Jelenleg marketing- és PR-szakértő a Toman Dietnél, az egykori modell, Tomán Szabina vállalkozásánál.

Borka a világ számos táján megfordult már, utazásairól pedig néhány fotót fel is töltött a közösségi oldalára, ahol nem félt megmutatni sportos alakját a nagyközönségnek sem. 

Gyönyörű és trendi bikini kreációi nem bíznak sokat a véletlenre, ami nem is baj, hiszen ha az embernek ilyen csinos alakja van, akkor azt érdemes megvillantani a tengerparton és az online térben is! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top