nlc.hu
Trend
Fagyimanikűr divat

A fagyimanikűr lesz a nyár kedvence

2024 nyarának kedvenc körömtrendje szinte mindenkinek jól áll, hiszen szolidabb és feltűnőbb változatokban is elkészíthető.
Körömlakkok

A fagyimanikűr, vagyis az olvadó fagylaltot imitáló körömfestés lesz az idei nyár egyik legnagyobb körömtrendje – állítják a szakemberek. 

A stílus hamisítatlanul nyári, mindemellett rendkívül változatos, hiszen számtalan különféle színnel, díszítéssel, egyszerűbb vagy vagy bonyolultabb változatokban is elkészíthető. Némi kézügyességgel akár házilag is kivitelezhető, de a körmösödtől is kérhetsz ilyen dizájnt. 

Ha a letisztultabb stílust részesíted előnyben, natúr színű alapra, pasztell árnyalatokkal is felfesthetők az olvadó fagylaltot idéző minták. Abban az esetben viszont, ha szereted a feltűnőbb manikűrt, számos különféle színnel, akár minden körmön más árnyalatokkal is meg lehet festeni a mintát, és persze kerülhetnek rá akár csillámporok, fóliák, 3-D-s díszítések is.

A fagyis dizájn ráadásul szinte minden körömhosszon és körömformán jól mutat, különösen az ovális és mandula formájú körmökön. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top