nlc.hu
Trend
Rania jordán királyné 25 éves ruhája

25 éves ruhában fotózták Rania jordán királynét

A jordán királyné gyakorlatilag alig változott valamit az elmúlt 25 évben.

Friss, hivatalos fotót tett közzé a palota a jordán királyi párról, abból az alkalomból, hogy II. Abdullah 25 évvel ezelőtt lépett trónra. A képen Rania királyné stílusos módon ugyanazt az elegáns ruhát és hasonló frizurát visel, mint 1999-ben, az első hivatalos portréján. Az 54 éves királyné a képen szinte tükörképe 29 éves önmagának, mintha nem is telt volna el a két felvétel között negyed évszázad. 

A jordán királyi pár

A jordán királyi pár 1999-ben és 2024-ben (Fotók: AFP/Profimedia)

És bár megtehette volna, hogy ugyanazt a tiarát tűzi fel mint egykor, Rania királyné inkább egy másik, rendkívül ritkán látható fejéket választott a fotózásra. A gyémántokkal kirakott tiara oldalán arab írásjelekkel a következő felirat olvasható: Allah megválaszolta az imát. Az ékszert eddig mindössze három alkalommal viselte: 2006-ban, a holland királyi család által a Noordeinde-palotában rendezett állami banketten, 2008-ban a Vanity Fair címlapján, 2023-ban pedigsfia, Al Husszein koronaherceg és Rajwa hercegnő esküvőjén. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top