nlc.hu
Trend
Öregítő sminkbaki

Évekkel idősebbnek mutat ez a gyakori sminkbaki

A népszerű sminkes szerint a pirosítót egyáltalán nem oda és úgy kellene felvinni, mint ahogyan azt sokan teszik.

Széles körben elterjedt az a sminktechnika, mely szerint a pirosító felvitelekor mosolyodjunk el, majd az orcák így kidudorodó vonalában vigyük fel a pirosítót. Wayne Goss brit sminkes és népszerű youtuber szerint azonban jobban tennénk, ha nem alkalmaznánk ezt a fogást.

„Az emberek nagy hibát követnek el, hogy mosolyognak, amikor pirosítót tesznek fel – magyarázta a szakember. – Végső soron ezzel megemelik az arcukat, és ami felmegy, annak valamikor le kell ereszkednie. Ez pedig azt jelenti, hogy a pirosító alacsonyabbra kerül a kelleténél, és ettől idősebbnek mutat.”

Pirosító

Illusztráció: Getty Images

A sminkes tanácsa, hogy az arcpírt ne az orcák, hanem magának az arccsontnak vonalában vigyük fel, ám erre a területre sem túlzó módon.

Arra is figyelmeztetett: „Bármilyen smink, ami eltúlzott, arról árulkodik, hogy túl sokat akarsz rejtegetni alatta. Találd meg a hozzád illő megjelenést és ragaszkodj hozzá! Nem csak élőben fogsz fiatalabbnak tűnni, de a fotóidon is.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top