nlc.hu
Trend
Rosszul sült el a termékteszt: leégette a szemöldökét

Rosszul sült el a termékteszt: leégette a szemöldökét

Nem lett jó vége az otthoni szemöldöklaminálásnak.

Leégette a szemöldököt egy ausztrál nő, ráadásul mindezt a TikTok-csatornájának közönsége is láthatta. A szempilla-építéssel foglalkozó Irene Hickman úgy döntött, hogy kipróbál egy szemöldöklamináló készletet, de balul végződött a termékteszt.

Annak ellenére, hogy általában ragaszkodik a bevált termékeihez, most egy teljesen ismeretlennel próbálkozott. Eddig még nem használta, és elhatározta, hogy a követőinek is megmutatja a terméktesztet – így tehát dokumentálta az egész folyamatot -, mielőtt a vendégein is alkalmazná.

Nem adtak hozzá leírást, mivel véletlenül utántöltőt rendeltem, és nem egész készletet” – vezette fel a videóban, ám katasztrófába torkollt a szépítkezés. Irene végigment a lamináló termék használatán: letisztította a szemöldökét, felvitte a lamináló krémet, majd folpackot tett rá. Utána átfésülte, majd úgy döntött, hogy mindezt újra megismétli, mondván hosszabb hatóidőre lehet szükség. 

@irenehickman8

WATCH ME FRY MY EYEBROWS I’d just like to say, this is totally my fault, I didn’t do enough research on the product I was using! Therefore I do take the blame! The product works, however like I said and say a million times, I DIDN’T USE IT CORRECTLY AND IS MY FAULT. I’m saying that, you can still all laugh at my expense. I do own a lash and brow business however I only use products I know, I use all the time, and have done more than enough research on. Please don’t assume this happens to all my clients, it has never happened before, but I’m glad it happened to me, hence why I try my new products on me first. Yet again, this is my fault, but enjoy the laugh as it’s to funny not to share! ✨🤍

♬ original sound - Irene Hickman

Amikor leszedte a folpackot, rossz előérzete támadt: „Ijesztően nézek ki. De várjatok!” Ezt követően azonban rémület ült ki az arcára: ahogy az ecsettel végighúzta a szemöldökét, azt vette észre, hogy egymás utána hullanak ki a szőrszálai.

Nincs már szemöldökön!” – mutatta meg Irene videóban, miközben kínjában már nevetett.

Bevallotta, elszúrta. Elmondta a követőinek, hogy mindez nem a termék hibája, hanem ő rontotta el, mivel nem tudta a megfelelő hatóidőt a lamináláshoz, és nem is nézett utána. Két percig hagyta magán, ám valószínű, hogy ez már túl sok volt. 

Még a férje reakcióját is megmutatta a TikTok-videójában: amikor párja meglátta, csak döbbenten meredt rá, aztán már ő is nevetett az egészen.

A kommentelők próbálták nyugtatgatni, hasonló jellegű szépségkatasztrófáikkal igyekeztek jobb kedvre deríteni Irene-t.

(via)

Kiemelt fotó forrása: TikTok / @irenehickman8

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top