nlc.hu
Trend
Ezért láttad ismerősnek Katalin hercegné hétvégi ruháját

Ezért láttad ismerősnek Katalin hercegné hétvégi ruháját

Hosszú idő után mutatkozott újra nyilvános eseményen a hercegné, és példát mutatott a fenntartható divatból mindannyiunknak.

Katalin hercegné karácsony óta először vett részt nyilvános eseményen, így nem csoda, hogy hatalmas figyelem és érdeklődés övezte megjelenését Károly király hivatalos születésnapi ünnepségén.

A rákbeteg hercegné egészen az utolsó napokig kétséges volt, részt tud-e venni a programon, végül ő maga jelentette be a nyilvánosságnak, hogy számíthatnak a jelenlétére és bízik benne, hogy a nyár folyamán több alkalommal is részese lesz nyilvános eseményeknek. 

A ceremónián Katalin hercegné egy letisztult, nőies fehér együttest viselt, melyet Jenny Packham tervezett és amelyet kék-fehér csíkos szalag díszített. Kiderült azonban, hogy ez nem egy újonnan tervezett darab, hanem a hercegné egy korábbi ruhát alkotott újra, így teljesen új öltözéket hozott létre.

Fotó: Samir Hussein/WireImage

Fotó: Samir Hussein/WireImage

Először 2023 májusában viselte ezt, amikor jókívánságokat fogadott III. Károly koronázása előtt, most annyit módosított rajta, hogy másik övet vett hozzá és gallérmasnival díszítette, így szinte felismerhetetlenné is tette azt.

Fotó: Toby Melville - Pool/Getty Images

Fotó: Toby Melville – Pool/Getty Images

Katalin Middleton régóta ismert kifinomult divatérzékéről és arról, hogyan képes ötvözni egymással a tervezői, drágább divatot az elérhetőbb darabokkal. A ruhájának újraalkotásával nemcsak hibátlan stílusát mutatta be, hanem azt is, hogy a divat lehet időtálló és tudatos is.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top