nlc.hu
Trend
30 évvel fiatalabbnak néz ki ez a férfi egy hajvágástól

30 évvel fiatalabbnak néz ki ez a férfi egy hajvágástól

Csodát tett vele a fodrász.

Egy kopaszodó férfi 30 évvel fiatalabb külsővel hagyta el a fodrászszalont. Jól látni az életét teljesen megváltoztató átalakulásról készült videóban, hogy leesett az álla, amikor szembesült az új kinézetével. A közösségi médiát is „felszántotta”  a felvétel, a netezők csodaként jellemezték a az átváltozását.

A K-Luk Cuts videóban feltűnt férfi mindezidáig igyekezett elrejteni a feje búbján a ritkuló haját, és inkább hosszabbra növesztette hátul, hogy előre tudja fésülni, befedve a kopasz foltot. Fodrásza azonban egy olyan frizurát varázsolt neki, amitől nemcsak fiatalosabb lett a külseje, hanem az önbizalma is visszatért.

Mindenképpen rövidebbre kell vágnunk” – vezette fel a fodrász a technikát, majd „újraformázta’ az egész frizurát. Oldalt és hátul jóval rövidebbre nyírta, a feje búbján lévő hosszabb hajtincseket pedig úgy alakította ki, hogy jól elfedje a ritkuló hajat.

Aki látta az Instára felkerült videót, szinte sokkot kapott a kopasz férfi új külsejétől. „Eddig nem hittem a csodákban.”, „Imádom!”, „Azt hittem fodrász vagy, nem varázsló!”– reagáltak a kommentelők.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top