nlc.hu
Trend
Így hordd a kaprinadrágot!

Így hordd a kaprinadrágot, ami idén nyáron újra divatba jött

Közel két évtized mellőzöttség után a kaprinadrág 2024 nyarára visszatért a divat fősodrába. Mutatjuk, hogyan viselheted a legaktuálisabb trendeknek megfelelően.
Kaprinadrág divat

A kaprinadrágot, mely az olaszországi Capri szigetéről kapta a nevét, az 1950-1960-as években olyan ikonok tették népszerűvé, mint Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor vagy Brigitte Bardot. Azóta időről időre visszatér a divat fősodrába, legutóbb a 2000-es évek elején ment igazán nagyot. Tavaly aztán újra felbukkant a kifutókon, némileg meglepő módon, hiszen a nadrágdivatot egy ideje már egyértelműen a lezser, bő fazonok uralják.

A trend mostanra az utcai divatban is érzékelhetően újra elterjedőben van. Az alábbi galériában adunk némi inspirációt, miként viselheted stílusosan.

Kaprinadrág divat
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kedvet kaptál a kaprinadrághoz, és beszereznél belőle egyet-kettőt, mutatjuk a legcsinosabb darabokat itthon is elérhető divatmárkák aktuális kollekcióiból. 

Kaprinadrág divat
Megnézem
Összes kép (12)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top