nlc.hu
Trend
Epres Panni fotója mindenkit levett a lábáról

Epres Panni fotója mindenkit levett a lábáról

A modell óriási sikert aratott legújabb fényképével, ami nem csoda, hiszen lélegzetelállítóan fest rajta.

Alig néhány héttel ezelőtt Epres Panni életében nagy pillanat érkezett el: fia, Benedek Mór immár hivatalosan is édesapja, Benedek Tibor nyomdokaiba lépett. A gyönyörű modell nem sokkal előtte pedig elhunyt férje kapcsán emlékezett igazán megható mondatokkal a közelmúltban készült film kapcsán:

Nekünk minden napunk azzal telik, hogy emlékezünk, és boldogsággal emlékszünk mindenre, úgyhogy az, hogy ez a film megszületett, nem volt azt hiszem nehezebb, mint minden más hétköznapunk.

Ezúttal egy portrét mutatott meg magáról közösségi oldalán. A fényképen azon túl, hogy Panni gyönyörű, látszik az élet összes szépsége, mélysége, öröme és fájdalma egyaránt. Nem csoda, hogy lenyűgözte a kommentelőket is a látvány.

„Mint egy gyönyörű festmény!”

 – áll az egyik hozzászólásban, „Sugárzik a jó lélek rólad! Olyan békés vagy, jó rádnézni” – írja egy másik követő, „Nem tudok megszólalni: lenyűgöztél” – osztotta meg véleményét egy újabb rajongó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top