nlc.hu
Trend
Gyerekruha körkép: megnéztük a boltok árait

Hol érdemes pólót, cipőt, kabátot venni a gyerekeknek? Körülnéztünk!

Körülnéztünk az üzletekben és csokorba szedtük, mi vár ránk, ha gyerekruhát szeretnénk vásárolni.

Duplán is van okunk rákészülni a gyerekruhák vásárlására: megkezdődött a tanév és az ősz is hamarosan megérkezik. A vásárlásban pedig nemcsak az kihívás, hogy legyen elég időnk, energiánk és türelmünk végigjárni óvodás vagy iskolás gyerekünkkel az üzleteket, hanem persze az is, hogy megtaláljuk azokat a darabokat, melyekben megfizethető áron érzi jól magát a viselője – legalább arra a néhány hónapra, amíg villámgyorsan ki nem növi. 

Kíváncsiak voltunk, vajon mennyire tér el a választék és mennyiben különböznek az árak attól függően, hogy melyik boltot választjuk, ezért ellátogattunk a Primarkba, a Tescóba, a Zarába és a H&M-be, hogy összehasonlítsuk a pulcsikat, nadrágokat, kabátkákat. Cipők terén pedig még a CCC választékát is csatasorba állítottuk.

Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images

Kabátok

Sportos, trendi, kényelmes és egészen felnőttes kabátkák is szép számmal kaphatók, az árak skálája pedig négyezer forint körüli összegtől egészen annak háromszorosáig terjed. Mutatjuk, mire számíthatsz, amikor körülnézel.

Megnézem
Összes kép (8)

Pulcsik és kardigánok

Szinte szélsőségesen sok változatát találtuk a melegebb felsőknek, a legjobb hír pedig az, hogy pénztárcánktól és ízlésünktől függően bőven akadnak lehetőségeink. Ha pedig imádunk összeöltözni kislányunkkal vagy kisfiunkkal, akkor a kínálat alapján ehhez minden adott.

Megnézem
Összes kép (6)

Nadrágok és szoknyák

Színben és anyagban a bézs vászon és a kék farmer tarol leginkább, árban pedig a H&M és Primark megnyerte ezt a kört: kifejezetten kedvező áron is kaphatók tényleg jól kinéző darabok. Persze azért van kínálat a többi üzletben is.

Megnézem
Összes kép (7)

 

Ingek, blúzok

Nem nagyon tudunk mellé lőni a fehér ingek terén. Fazonban és anyagban akad némi eltérés, de árban szinte ugyanott mozog a kínálat. Akadnak mellette mintás változatok is.

Megnézem
Összes kép (6)

Pólók, felsők

A nadrág mellett ez az a kategória, melyet a gyerekek a legtöbbet nyúznak, így nem csoda, ha ebben a műfajban árérzékenyek vagyunk. Mutatjuk, hol milyen áron férünk hozzá egyszerű, játszós pólókhoz. Spoiler: egyik összeg láttán sem kell szerencsére a szívünkhöz kapnunk.

Megnézem
Összes kép (5)

Cipők

Bőven akad cipő 10 ezer forintnál magasabb áron, de azért 6-8 ezerért már nagyjából kényelmesen tudunk válogatni. Elvétve találunk csak ennél kedvezőbben lábbelit.

Megnézem
Összes kép (16)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top