nlc.hu
Trend
Őszi cipők és csizmák körképe: körülnéztünk, mit kínálnak az üzletek

Őszi cipők és csizmák körképe: körülnéztünk, mit kínálnak az üzletek

Megnéztük, milyen kínálatra számíthatunk, ha őszi cipőt szeretnénk vásárolni.
Cipőbolt

Minden kétséget kizáróan bizonyította be a szeptember: úgy, ahogyan kánikulai hőségre képes, simán meg tudja mutatni nekünk csípősebb oldalát is, szóval elő a meleg pulóverekkel, kabátokkal és cipőkkel. Aki mostanában tervezett új darabokat beszerezni a szezonra, már joggal érzi, hogy sürgetővé vált a helyzet, ezúttal a ballonok és dzsekik után azt néztük meg az üzletekben, hogy milyen áron, milyen stílusú bakancsok és csizmák érhetők el.

Következzenek azok a lábbelik, amelyek egy-egy sneakernél jobban védenek bennünket esőtől és hűvös széltől egyaránt. Mustránk legnagyobb tanulsága pedig, hogy immár csaknem teljes értékű konkurenciaként száll versenybe több fast fashion márka a cipőboltokkal árban és választékban egyaránt.

Stradivarius

Sportos, elegáns, rövid és hosszú szárú fazonok is nagy számmal megtalálhatók, elsősorban a fekete és a bézs színek kedvelői találnak majd kedvükre valót, de kapható különlegesebb, bordó színű csizma is.

Megnézem
Összes kép (5)

Bershka

Nagy sláger a Bershka polcain a kimondottan vastag talp, méghozzá leginkább fekete színben. Rátaláltunk ugyanakkor náluk a párducmintára is, mely a szezonban nagyon divatos.

Megnézem
Összes kép (5)

Zara

Még elsősorban a melegebb tornacipők és a félcipők terén válogathatunk kedvünkre, de már felbukkan náluk is néhány olyan darab, mely hidegebb napokra jöhet jól. Kínálatukban a hegyes orr dominál.

Megnézem
Összes kép (4)

Humanic

Számtalan bokacsizma között válogathatunk, színben és formában is sok a lehetőségünk, ahogyan bakancsokat is kínálnak több változatban. Árakat tekintve viszont már jobban meg kell gondolni a vásárlást…

Megnézem
Összes kép (6)

Deichmann

Hatalmas a kínálat, tényleg rengeteg a lehetőségünk: fazonban, stílusban, színben és formában is szinte minden megtalálható. Az sem törvényszerű, hogy sok tízezret kelljen kifizetnünk, széles az árak skálája is.

Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top