nlc.hu
Trend
Katalin hercegné H&M-es ruhája

H&M-es ruhát viselt Katalin hercegné

A hercegné továbbra is tartja magát ahhoz a szimpatikus szokásához, miszerint nem csak és kizárólag méregdrága dizájnerruhákban mutatkozik.

Még szeptember 9-én tették közzé azt a videóüzenetet, melyben Katalin hercegné tudatta a világgal, hogy véget ért a kemoterápiája. A megható videóban, melyet Norfolkban forgattak, a hercegné és családja közös, bensőséges pillanatait mutatja meg. Azóta pedig a sasszemű fashionisták azt is kiszúrták, hogy az a farmer ingruha, melyet Katalin a jelenetek egy részében visel, H&M-es darab.

Katalin hercegné és Vilmos herceg

(Screenshot: Instagram@princeandprincessofwales)

Ez a konkrét modell már nem kapható, mivel egy korábbi kollekcióból való, de ehhez nagyon hasonló ingruhák jelenleg is elérhetők akár a H&M, akár más fast fashion márkák kínálatában. 

A hercegné ezzel a ruhaválasztással is hű volt a tőle megszokott stílushoz, hiszen köztudott, hogy a drága és különleges dizájnerruhák mellett előszeretettel visel megfizethető fast fashion holmikat is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top