nlc.hu
Trend
A világ legdrágább táskája

A párizsi divathéten debütált a világ eddigi legdrágább táskája

Aranyból van és 100 órába telt az elkészítése annak a táskának, mely minden eddigi luxustáskát felülmúl, legalábbis árban biztosan.

250 ezer euró, vagyis átszámítva közel 100 millió forint az értéke annak a táskának, mely a Rabanne divatház 2025-ös tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján debütált a párizsi divathéten. A kreáció az Arthus Bertrand ékszermárkával együttműködésben született meg. 

A luxusholmi, mely jelenleg a világ legdrágább táskája, több mint 100 darab, 18-karátos arany érméből áll, és mintegy 100 óra kézi munkával készítették el.

A világ legdrágább táskája

A világ legdrágább táskája (Fotók: Getty Images/Rabanne)

A divatház egyelőre nem közölte, hogy csupán ez az egy létezik belőle vagy készült több is, mint ahogy azt sem, hogy árusítják-e majd a modellt.

A táska egyébként utalás a világ legdrágább ruhájaként emlegetett kreációra, melyet a divatház még 1968-ban 1000 aranylapkából és 300 karátnyi gyémántból készített Françoise Hardy francia énekesnő számára. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top