nlc.hu
Trend
10 halloweeni köröm ötlet

10 manikűrötlet, amit ki kell próbálnod halloweenkor

Hoztunk néhány vérfagyasztóan trendi halloweeni körömötletet, melyek bármelyikével letaglózhatod a környezeted. Csak győzz választani!
halloweeni körmök

Amint elérkezik az október vége, te is azon kapod magad, hogy lóhalálában keresed a halloweeni körömötletek– témakörét Pinteresten és Instagramon? Bár imádjuk a klasszikus őszi körömszíneket, semmi sem hoz minket annyira lázba, mint az éves halloweeni manikűr, de hajlamosak vagyunk elveszni a bőség zavarában. Viszont nem hagyjuk, hogy te is erre a sorsra juss!

Szerencsédre most megspóroltuk neked a kutakodást a legjobb halloweeni körömötletek után: összegyűjtöttük a legmenőbb, legtrendibb opciókat, amelyeket bátran megmutathatsz a manikűrösödnek idén. Teljesen halloweeni mintás körmöket szeretnél (helló, aranyos kis szellemek és tematikus filmek!)? Vagy inkább egy szimpla, szezonhoz illő színt választanál? Mi elhoztuk a 10 legjobb halloweeni körömötletet, hogy átvészelhesd ezzel a hátborzongató időszakot.

halloweeni körmök
Megnézem
Összes kép (10)

via és via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top