nlc.hu
Trend

Őszi illatújdonságok

Ismerd meg az ősz stílusos illatújdonságait!

Egy időtlen kollekció új perspektívában és egy káprázatos szivárvány, illatba foglalva!

BVLGARI OMNIA

A BVLGARI OMNIA illatkollekció időtlen kollekció, amely a színes drágakövek egyedi csillogását és a legfinomabb virágok ragyogását értékes fénycseppekké alakítja. A BVLGARI OMNIA most az eddigi legmerészebb evolúcióján megy keresztül, három jellegzetes illata, a Crystalline, az Amethyste és a Coral új arculattal, újratervezett üveggel és csomagolással, a friss perspektíva ragyogásában fürödve arra hív, hogy újra felfedezzük ezeket az utánozhatatlan illatokat.

A BVLGARI OMNIA kollekciót Alberto Morillas parfümőrmester készítette. A kristály tisztaságát és letisztultságát idéző BVLGARI Omnia Crystalline egy ragyogó Eau de Toilette, melyet a víz átlátszósága ihletett, a lótuszvirág áttetsző fényéből, amit a fehér bazsarózsa légies eleganciája finomít.  Az ametiszt lágy fényét és nemes kifinomultságát kifejező BVLGARI Omnia Amethyste, egy hihetetlenül árnyalt csokor, amely a reggeli harmattal átitatott Iris kertek számtalan illatát testesíti meg. A vörös korallnap energiája által ihletett BVLGARI Omnia Coral, avibráló drágakő izzó energiáját kelti életre. A korallhoz hasonlóan ragyogó és színes, virágos-gyümölcsös Eau de Toilette a természet minden élénkségét megragadja a hibiszkuszjegyek ragyogó aurájával. 

Megnézem
Összes kép (3)

Az új üveg kialakítása az Omnia ikonikus formája előtt tiszteleg. Két levehető gyűrű egymásba fonódik, felfedve az illat szórófejét, és kifejezve a kollekció átalakulását. A végtelen táncban egymásba fonódó, játékos és értékes láncszemekkel a dizájn a végtelenség szimbólumát, a fénycseppeket jelképezi, amelyek egyik pillanatról a másikra ragyognak. A kupak elegáns rózsaarany színűkerete a Bulgari ékszerészi DNS-ét hordozza, a Bulgari egyik legikonikusabb illatkollekciójának magjában. A fény felé tartva az üveg légies átlátszósága felragyog és egyedülálló kincs lesz belőle. 

Tutti Twilly d’Hermés

 A Hermés lányok, mint testvérek, egy vidám klánba tömörülnek, ami mosolyt és meglepetést kelt. Mert mindannyian mások, ezek a megtévesztően vad, szerény teremtések, ezek a kifinomult lázadók. Mindegyiknek megvan a maga színe, a maga szemtelen stílusa. Sugárzóan és elválaszthatatlanul lépnek ki, az intelligencia és a lelkiismeret vidám élcsapataként, amelyet nem korlátoznak a társadalmi normák. Elég néhány csepp az illatukból. A Tutti Twilly d’Hermés, amely úgy tör elő, mint egy káprázatos szivárvány, amely színeivel megvilágítja a napot, Christine Nagel, a Hermés parfümőrje alkotta meg számukra.

Tutti Twilly d’Hermés

Tutti Twilly d’Hermés

A Twilly jellegzetes gyömbéres jegyei a gyökerektől a virágig nyílnak meg, a finom szirmok és a mámorító licsi és a pézsma magába ölelő ereje egyesül. Ezt a licsi piros üvegben lévő, magával ragadó illatot a fül mögé, a váll üregébe vagy a bokaráncba cseppenthetjük. A bőrön való simogatása azzal kezdődik, hogy egy új nap ígérkezik ennek az erős akaratú lánytörzsnek. Üdvözöljük azokat, akik mernek! A kíváncsiság erősség! Spontánul, szabadon, a konvencióktól mentesen nyüzsögnek a világ minden táján, zajt keltve és korlátokat lebontva.

A barátságukhoz hasonlóan fényes árnyalatú selyemszalag köti össze ezeket a testvéreket lélekben. Gyűrűbe csomózzák, a csuklójukra hurkolják, a hajukba kötik, vagy a vázlatfüzetükben egy-egy oldalt jelölnek vele. Féktelen fantáziájuk számtalan felhasználási módot talál ki. Amikor útjaik keresztezik egymást, felismerik a másikat erről a színes talizmánról, az üveg fehér fedeléről – a bowler-sapka női változatáról -, amely éppen csak felfedezhető a másik táskájában. A számban rejlik az erő. Te és én, én és te, mindenki a maga módján, mindenki a maga stílusában, és mindenki Tutti Twilly.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top