TV-sztárok

Összeomlott Kováts Vera – elzárkózott

Támadja Kováts Vera családja az erdélyi fiút. A tinilány szülei ugyanis felháborítónak tartják, hogy a lányukkal való friss szakítást követően Baricz Gergő máris a mentorával andalog – írja a Blikk.

Kikészült Kováts Vera családjaKiakadt Kováts Vera családja Baricz Gergő viselkedésén. A szülők és a fiatal énekeslány nővére korrekt fiúnak ismerte meg Gergőt, ám ez a kép most szertefoszlott. A fiatalok friss szakítása után az erdélyi fiú ugyanis több helyen egykori mentorával, Keresztes Ildikóval – akinek tavaly ment tönkre a házassága – kéz a kézben jelent meg, ez pedig alaposan kiverte a biztosítékot Vera családjánál. Nemcsak a szülők, hanem Vera nővére, Katalin is sérelmezi Keresztes és Baricz különös viszonyát. Sőt magyarázatot várnak az erdélyi fiútól, mondván, vállalja a felelősséget, álljon ki a nyilvánosság elé, és minél előbb tisztázza a mentorával való kapcsolatát. A szülők ugyan többször is próbáltak beszélni a lányukkal Gergőről és az utóbbi hetek fejleményeiről, de Vera – aki teljesen magába fordult a történtek miatt – még velük sem hajlandó megosztani az érzéseit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top