Sztárok

Szakított az X-Faktor álompárja

Véget ért Baricz Gergő és Kováts Vera szerelme. A fiatalok kapcsolatát a távolság őrölte fel, szinte alig tudtak találkozni. A jövőben Vera a tanulmányaira, míg Gergő a karrierjére összpontosít – írja a Bors.

Szakított az X-Faktor álompárjaElsöprő szerelemként indult Baricz Gergő és Kováts Vera kapcsolata az X-Faktor idején. A tehetségkutató után azonban a 16 éves lány visszaköltözött családjához Dunakeszire, míg az erdélyi fiú Budapesten bérelt lakást, hogy a fővárosban építhesse karrierjét a közös jövőjükért. Ritkábban találkozhattak, mint szerették volna, s ez megpecsételte a kapcsolatukat. Gergő, annak ellenére, hogy hetente legfeljebb kétszer láthatta szerelmét, nemrég még azt is el tudta képzelni, hogy az egész életét Verával élje le. Időközben azonban Vera egyre nehezebben viselte a fiú hiányát. Bár reménykedett abban, hogy a távolság csak erősíti a kapcsolatukat, féltette is a szerelmüket, hiába fogadtak örök hűséget. A félelme pedig beigazolódott. Mint a bulvárlap megtudta, Gergő és Vera szakított. A szerelmesek immár külön utakon folytatják, de békében váltak el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top