Sztárok

Hoppá! Mi van Keresztes és Baricz között?

Különleges kapcsolat fűzi össze a mentort és mentoráltját. Mindketten egy szakításon vannak túl, ám sokak szerint úgy viselkednek, akár egy szerelmespár. Keresztes Ildikót egyébként egy vámpírfilm főszerepére kérték fel.
Fotó: RTLKlub Sajtóklub
Fotó: RTL Klub Sajtóklub

Keresztes Ildikó és Baricz Gergő kapcsolata egyedi, hiszen alig van olyan parti, rendezvény vagy sajtóesemény, amire nem együtt érkeznének, nemegyszer kéz a kézben, és közösen távoznának az este végén. A szórakozóhelyeken hol egymásba karolva, hol egymást átölelve mászkálgatnak, s egy pillanatra sem távolodnak el egymástól; ha mégis, akkor telefonon hívják egymást. Kapcsolatuk már hónapokkal ezelőtt is szoros volt. Ildikó „keresztanyaként” nemcsak felajánlotta az X-Faktorból kiesett énekesnek, hogy költözzön hozzá, amíg nem talál albérletet, hanem lelkileg is támogatták egymást. A 47 éves énekesnő és a – nemrég szakított – 21 éves fiatal tehetség testbeszéde azonban arról árulkodik, mintha több lenne közöttük; teljesen úgy viselkednek, mint egy szerelmespár – jegyzi meg a Blikk. „Nincs ebben semmi különös, valakit a keresztanyja cirkuszba visz, valakit meg bulikba. Az én »keresztanyám« ilyen helyekre hordoz engem, aminek én nagyon örülök” – mondta Baricz Gergő legutóbb egy szórakozóhely megnyitóján.

Vámpírként a filmvásznon

Hollywoodi főszerep várja Keresztes Ildikót, ugyanis egy amerikai rendező ideálisnak tartja az énekesnőt Báthory Erzsébetnek – értesült a Bors. Az X-Faktor mentora egyelőre nem mondott még igent arra a felkérésre, hogy eljátssza a női Drakulaként elhíresült erdélyi grófnőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top