TV-sztárok

Ez az igazság Istenes Bence és Sebestyén Balázs viszonyáról

Csütörtökön kiderült, az X-Faktor után a Való Világot is Lilu és Istenes Bence vezeti majd. A fiatal műsorvezető izgatottan várja az újabb kihívást.
A(z) “Fogod nézni az Való Világ hatodik szériáját?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem fogom nézni

Nem okozott nagy meglepetést, amikor csütörtökön Kolosi Péter bejelentette: a 2014. január 12-én, az RTLII-n induló Való Világ műsorvezetője Lilu és Istenes Bence lesz. A fiatal műsorvezető négy éve került a csatornához, egyre komolyabb feladatokkal bízzák meg. Így az X-Faktor után, most a VV-ben is bizonyíthat.

Háttérműsorban kezdte, most a főműsort vezeti

„Az elmúlt hat évben, amióta képernyőn vagyok, nagyon sok mindent csináltam, nekem az volt a felkészülés. Az RTL úgy gondolta, készen állok erre a feladatra, nagyon örülök neki. Úgy érzem, ez a műsorformátum áll hozzám a legközelebb azok közül a műsorok közül, amiket eddig csináltam. Ez lazább, más a lendülete, mint például az X-Faktornak. Annak idején ráadásul a Neked Valóban kezdtem az RTL Klubos karrieremet, most pedig a főműsorban is megmutathatom magam” – kezdte Istenes, aki a megjelent hírekkel ellentétben nem érzi úgy, hogy kigolyózta volna Sebestyén Balázst a műsorból.

Balázs csillaga sincs leáldozóban

„Balázs és köztem egyáltalán semmilyen feszültség sincs amiatt, hogy nem ő lesz most a VV műsorvezetője, ezt csak az újságok nagyították fel. Neki is lesznek újabb feladatai, szó sincs arról, hogy eltűnne a képernyőről” – mondta a műsorvezető, és ezt Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója is megerősítette. „Szóba sem került, hogy Balázs vezetné a Való Világot, teljesen más terveink vannak vele – árulta el Kolosi a megújult villa épületében a Nők Lapja Cafénak.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top