TV-sztárok

Ő lehet Demcsák Zsuzsa titkos hódolója – fotó

Többen tudni vélik, hogy létezik egy titokzatos idegen Demcsák Zsuzsa életében, aki a nehéz időszakban támogatja a műsorvezetőt. Most maga az érintett erősítette ezt meg.

Közösségi oldalán tett közzé egy sokatmondó fotót Demcsák Zsuzsa, amelyen vélhetőleg az ő keze és egy férfié látható, amint összefonódnak. “Ha van valaki,aki szorítja a kezed. Valaki,akit taszítanál, de nem adja fel… Akkor nem kell, h szeresd, de ne lökd el és hagyd, hogy fogja a kezed!” – írta a kép kísérőszövegeként a válófélben lévő műsorvezető, amiből az következik, hogy a szíve még nem nyitott egy új kapcsolatra, a közeledést viszont már nem utasítja el.

Fotó: Demcsák Zsuzsa Facebook oldala
Fotó: Demcsák Zsuzsa Facebook oldala

Tavaly májusban a Hal a tortán forgatásán egyszer csak egy futár állított be a Mokka háziasszonyához egy gyönyörű vörös rózsacsokorral. Zsuzsa akkor vendégei előtt kissé zavarba jött a váratlan meglepetéstől, azt azonban nem árulta el, kitől jöhetett a kedves ajándék. “Nyilván a titokzatos személyben benne van az, hogy titok is marad. Ez egy nagyon kedves gesztus volt, vagy bocsánatkérés, de semmilyen szerelmi szál nem volt benne” – nyilatkozta akkor az Aktív riporterének a kétgyermekes anyuka. Hogy a virágot küldő titokzatos személy és a fotón látható kéz tulajdonosa egy és ugyanaz-e, nem tudjuk, az mindenesetre biztos, hogy magánéleti válságának feldolgozásában ez a titkos hódoló is közrejátszik.

Megnézem
Összes kép (1)

Jemima Khant és Russell Brandet vádolja szexuális támadással egy Angliában élő magyar masszőrnő. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top