TV-sztárok

Vele flörtölt Istenes Bence – fotó

A 2014-es X-Faktor válogatójának egyik versenyzője, Kázmér Anita lenyűgözte Istenes Bencét – na, nem a produkciójával.

De nem ám, hanem a megjelenésével. A szinte tökéletes testi adottságokkal (viszont nem túl jó énekhanggal) rendelkező lány haspólóban és farmernadrágban érkezett a válogatóra, ennyi pedig elég volt ahhoz, hogy lázba hozza a műsorvezetőt, Istenes Bencét. “Itt vagyunk az X-Faktorban, kezdjük a legfontosabb kérdéssel: van-e barátod?” – indított Pelé cimborája, aki a kérdésével igencsak zavarba hozta Kázmér Anitát.

Vele flörtölt Istenes Bence - fotó

A fiatal lány ezt követően a mentorok elé járult, produkciójával azonban nem aratott osztatlan sikert, Tóth Gabiék néhány másodperc után leállították. “A legszebb lány vagy, akit eddig láttam a válogatón, viszont énekelni nagyon nem tudsz” – mondta Alföldi. Hát, Istenes Bencét még ez sem zavarta. “Nekem így is tetszik” – mondta a Music FM műsorvezetője. Bence nem engedte el egykönnyen Anitát, búcsúzásképp a következő szöveggel állt elő:

Istenes: Valami kis kárpótlás?”

Anita: Mármint hogy gondolod?”

Istenes: Úgy!” (Nevet, kacsint.)

Az első válogatón nem csak az volt szembetűnő, hogy Istenes jóformán minden szép lányra rárepült, hanem az is, hogy ugyanolyan ruhát viselt, mint anno Sebestyén Balázs.

Sebestyén Balázs 2010-ben
Sebestyén Balázs 2010-ben
Istenes Bence 2014-ben
Istenes Bence 2014-ben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top