TV-sztárok

Rengeteget változott Ábel Anita teste a jógázástól – fotó

Ábel Anita fél éve kezdett el jógára járni, testén pedig már látható a változás. Nem is csoda, hogy eredményével a közösségi oldalán is elbüszkélkedett.

Ábel Anita nagy lépésre szánta el magát januárban. A színésznő elhatározta, hogy rendszeresen jógázni fog, magának tett ígéretét pedig be is tartotta. Ábel Anita a jógázás egyik olyan változatát választotta, amit fűtött teremben csinálnak, és fél éves munkájának már látható eredménye van. Állítása szerint mostanra olyan gyakorlatokat is meg tud csinálni, amikről korábban álmodni, sem mert, és sikerült túllépnie teste határain. Ábel Anita csak azt sajnálja, hogy nem fényképezte le, milyen volt hat hónappal ezelőtt, amikor elkezdte a jógát, de ígéri, újabb fél év múlva ismét fotóval tudósít majd testének változásáról.

Jó reggelt❤️Szeretnèm megmutatni, hogy 6hónap alatt mit értem el a Bikram Jógával. Sajnálom, hogy januárban nem csinà…

Posted by Anita Ábel on 2015. július 1.

Az biztos, hogy márciusban Ábel Anita remekül nézett ki. A színésznő akkor Liptai Claudiával és Tatár Csillával egy reklámkampányhoz fehérneműben mutatta meg magát. Erről készült galériánkat itt megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top