TV-sztárok

Sztárban sztár: Tóth Gabin csak sírni lehet

Soha nem volt ennyire visszafogott Tóth Gabi színpadi produkciója, konszolidált ruhában olyat tett, amit még soha nem hallottunk tőle.

Az, hogy Tóth Gabi elképesztő energiákkal készül minden Sztárban sztár fellépésére, nem újdonság. A legutóbbi alkalommal azonban túlteljesítette a korábbiakat. Kovács Kati bőrébe bújt és egyszerű fehér ruhában mindent vitt. Amikor befejezte a dalt, Tóth Gabi könnyes szemmel állt Tilla mellé.

“Azért ne sírjál, ennyire nem volt ez rossz” – próbálta oldani a feszültséget Majka, akihez csatlakozott Havas Henrik is. Ennek ellenére nem tudott nevetni sem a könnyeit törölgető Wolf Kati, sem pedig Liptai Claudia, aki az előadást alatt végig párás szemmel nézte Tóth Gabit.

“Mindig elmondom, hogy szerintem Tóth Gabi világszínvonalon énekel és a Kovács Kati is. Azt gondolom, hogy nagyon nehéz egy ilyen dalt így eltolni. Gabi, egyszerűen lenyűgöző vagy. Minden tiszteletem a tied.”

Bereczki Zoltán sem találta a szavakat, hogyan dicsérhetné az előadást, és azt is bevallotta, hogy vissza kellett fognia magát, nehogy férfi létére sírjon.

A zsűri véleményét Tóth Gabi megindultan hallgatta végig, Tilla ezért meg is kérdezte tőle, hogy ez érintette-e meg a legjobban eddig, mert korábban sosem sírt.

“Nyilván a dal is megérintett, meg a felelősség kezdte az énekesnő. Egész héten jöttek oda hozzám az emberek, hogy Kovács Katit nem tudnak ám elénekelni, és minél többen mondták, annál nagyobb stresszben voltam. Szerintem most így jött ki belőlem a feszültség.”

Az előadást, ami mindenkit meghatott, itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top