TV-sztárok

X-Faktor: Dánielfy Gergő műsort vezetne

Dánielfy Gergőt, az X-Faktor énekesét sokan piszkálták színész édesapja miatt. A fiatal tehetség azt állítja, nem szeretné, hogy apja miatt figyeljenek fel rá.

Dánielfy Gergőnek az X-Faktor után rengeteg fiatal hölgy rajongója lett, de nem szeretné, hogy sajnálják. A fiatal tehetség azt mondta, a politikai pályán nem tudja elképzelni magát, de műsorvezető annál inkább lenne, viszont apja, a színész Dánielfy Zsolt segítsége nélkül. “Nem akarom, hogy apám toljon előre ezen a pályán. Most, hogy kiestem, az a legfontosabb, hogy letegyek egy nagyon jó érettségit, jelentkezzek a színművészetire, és ha az nem jön össze, kommunikáció és médiatudomány szakra szeretnék felvételt nyerni” – mesélte az X-Faktor egykori énekese, aki egyelőre abban biztos csak, hogy színészként, műsorvezetőként vagy énekesként szeretne híressé válni. A fiatal énekes nagyon örül, hogy sokan szeretik, és az ünnepekre meglepetéssel is készül – írja a Blikk.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top