TV-sztárok

Miss Universe: itt az összes döntős combja, hasa, melle és haja

A Miss Universe Hungary szépségverseny tulajdonosa biztosan már nagyon izgul, Vajna Tímea szépségversenyén ma este kiderül, hogy ki a legszebb. Tímea pedig sok fürdőruhás lány fotójával készül az estére.

 

 

A Miss Universe Hungary műsorvezetői itt beszéltek arról, hogy milyen versenyre számítanak este, és hogy vannak hasonló karakterek az indulók között, mint Vajna Tímea. Azt is megtudtuk, hogy a Miss Universe indulói a cukros édességektől sincsenek eltiltva, bár ezeket a fotókat elnézve, képtelen vagyunk elhinni, hogy a szépségverseny indulói akár egy kocka csokit is megettek volna a felkészülés alatt.

Ma este döntő! @missuniversehungary2016 18:50-kor a Tv2-n @tv2official

A photo posted by Timea Vajna (@timeavajna) on

 

Ma este döntő!!! @missuniversehungary2016 18:50-kor a Tv2-n @tv2official

A photo posted by Timea Vajna (@timeavajna) on

Vajna Tímea már lázasan készül a döntőre, több videót is megosztott a közösségi oldalain arról, hogyan állítják össze a műsor programját. Kattints a képre, és elindul a videó!

Az biztos, hogy az este egyik sztárvendége Hien lesz. Vajna Tímea annyira szereti az énekesnő stílusát és hangját, hogy hazahozta Amerikából.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top