TV-sztárok

A Story-gála kulisszatitkai: 600 vendéget várnak

Az év sztárbulija rangos esemény, amely vetekszik némely rangos amerikai díjátadóval. Minden évben vannak meglepetések, a Story-gála kulisszatitkaiból az is kiderül, hogyan készülnek az eseményre.

Mint korábban már megtudtuk, idén Fördős Zé és Várkonyi Andrea lesznek a Story-gála házigazdái, mindketten “rutinos gálázóknak” számítanak, noha ez a feladat új lesz számukra is. 

Story gála

“A stylistcsapatom már elkezdte kigondolni, hogy milyen ruha lenne számomra a legmegfelelőbb. Lassan 15 éve dolgozunk együtt a műsoraimban is, így abszolút megbízom az ízlésükben” – nyilatkozta Várkonyi Andi, aki megtisztelőnek tartja, hogy felkérték az est háziasszonyának. 

“Nagy örömmel fogadtam el ezt a kitüntető feladatot, és örülök, hogy Fördős Zé lesz a partnerem. Személyesen még sosem találkoztunk. Nagyon szimpatikus. Egy jó műsorvezető a megfelelő humor mellett kellő eleganciával is rendelkezik, és Zében szerintem mind megvannak ezek a remek tulajdonságok.” 

Fördős Zé a tavalyi gála előtt szívesebben töltötte idejét a konyhában, mint a készülődéssel. Ezúttal talán kicsit más lesz a helyzet? 

“Nem kizárt, hogy az idei gálaest előtt is a főzős videóim felvételén fogok dolgozni. Nem vagyok az a típus, aki lejárja a lábát a megfelelő ruháért, de mivel ez egy komoly esemény, amelyen ezúttal műsorvezető is leszek, biztos, hogy kérem majd egy stylist segítségét. Ettől függetlenül abban bízom, hogy ez egy gyors és fájdalommentes ügy lesz.” 

A Story-gála sztárfellépője Sophie Ellis-Bextor, rajta kívül pedig még 15 zenész gondoskodik a jó hangulatról a díjátadó után. Ha viszont csak a számokat nézzük, máris látszik, hogy nagyszabású esemény lesz ez idén is, amiről az NLCafé élőben tudósít majd. 

600 meghívott, 130 fős stáb, 5000 jégkocka – íme néhány érdekes adat a február 11-i eseményről. A mellékelt infografikánkon keresztül most minden kulisszatitkot megtudhatsz a Story-gáláról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top