TV-sztárok

Détár Enikő kölcsönt vett fel

Bár sokan mondták neki, hogy ezt jól gondolja meg, Détár Enikő nagy fába vágta a fejszéjét. kölcsönt vett fel, és építkezésbe fogott. Alig várja, hogy elkészüljön a kedvesével közös házuk.

Détár Enikő a válása után úgy döntött, közös otthont teremt kedvesével, Péterrel. A házuk hamarosan elkészül. “A ház könnyűszerkezetes lesz, amiről egyébként mindenki próbált lebeszélni. De ha elhatározok valamit, akkor az van, amit én mondok. Onnantól, hogy a telek a nevemre került, kevesebb mint egy év alatt elkészül. Albérletben lakom néhány éve, már nagyon várom, hogy sajátba költözzek” – mondta el a Borsnak Détár Enikő.

 Azt is elárulta, hogy kölcsönre is szüksége volt ahhoz, hogy ez az álom megvalósulhasson. “Volt némi pénz a válás után, de a többit hitelből finanszírozom. Bízom annyira magamban, hogy menni fog a törlesztés. Sok éjszakán át beszélgettünk erről Péterrel, végül bevállaltuk. Senki nem tartott fegyvert a fejemhez, az én vágyam, igényem volt. Egy gyönyörű faluban éltünk, ezt nem szerettük volna elveszíteni. Közel a város, de szükségem van a zöldre, az elvonulásra. Pest közelében van, ahol a panorámába szerettem bele. Az utazással járó kényelmetlenség, pluszpénz megéri a nyugalmat. Kicsi a telek, ezért a beépíthetőség miatt sokáig tervezgettünk. Nagyon szép, kicsi ház lesz, nyugalmas, mert mindenkinek lesz saját szobája, ahol magára tudja csukni az ajtót” – mesélte Détár Enikő.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top