TV-sztárok

Sebestyén Balázs teljesen kiakasztotta Gáspár Beát

Sebestyén Balázsék a Reggeli show-ban felhívták Gáspár Beát, hogy megtudjanak tőle néhány dolgot, ám Balázs teljesen kiakasztotta Győzike feleségét.

Gáspár Bea nemrég megnyerte a Konyhafőnök VIP tízmillió forintos fődíját, de Győzike legfrissebb adóbalhéja miatt esélyes, hogy az egész összeget elviszi a NAV. Ennek kapcsán hívták fel reggel a Rádió1 Reggeli Show című műsorában Sebestyén Balázsék Gáspár Beát, de a beszélgetés hamar kínos fordulatot vett… – írja a Bors.

“Milyen már az, hogy nyersz valamit, de azt elveszi a NAV az urad tartozása miatt?” – vetette fel Sebestyén Balázs.

“Mivel nem vagyok érintett Győző ügyében, ezért a pénz, amit megnyertem, az enyém! Nem áll szándékomban odaadni” – válaszolta Bea asszony.

“Ha ilyen jól főzöl, akkor el tudod majd készíteni Győző kedvenc levesét, ha ő már bent lesz. Viszed majd a kis befőttes­üvegben” – érkezett az övön aluli beszólás Balázstól, amivel kiakasztotta Gáspár Beát.

Győzike felesége később nyomdafestéket nem tűrő szavakkal nyilatkozott a lapnak a műsorvezetőről. “Nem érdekel ez az egész téma. Sz**** le magát, Balázs! Nagyon g*** volt tegnap” – zárta rövidre Bea asszony.

Sebestyén Balázs teljesen kiakasztotta Gáspár Beát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top