TV-sztárok

Nem tudnak megválni százmilliós balatoni házuktól Marsi Anikóék

Még mindig nem adták el azt a XIX. századi Balaton-parti villát Marsi Anikóék, mely a család otthona volt évtizedeken át. Az ingatlant 300 millió forintra tartják.

Úgy tűnik, Marsi Anikó és Palik László teljesen hétköznapi életvitelre rendezkedett be a rengeteg költözés és ingázás után. A pár előbb a budapesti-mallorcai kétlakiságot adta fel mikor a gyerekeket Budapestre íratták be iskolába, és a siófoki ingázásról is lemondanának most már.

Nem tudnak megválni százmilliós balatoni házuktól Marsi Anikóék

Ennek azonban ára van, az 1800-as években épült villát 310 millió forintért hirdeti a pár. Ezért az árért egy teljesen felújított, nyolcszobás lakóházat és egy borospincével, szaunával, medencével, konditeremmel ellátott melléképületet kap a siófoki Balaton-parton az érdeklődő – egyébként nem tolonganak a házért.

A Bors szakértője szerint befektetésnek érné meg az ingatlan. “Speciális utcáról van szó, mert nyáron rettenetesen zajos, és nagy forgalmú, mivel Siófok legnépszerűbb környékén van. Nem biztos, hogy akinek sok pénze van, errefelé keresgél. Viszont van itt olyan, több száz millióért eladó ingatlan például, amely virágzó befektetés lehet egy kis energiával. Merthogy egy 1500-2000 négyzetméteres telek ér vagy 140-150 millió forintot azért, mert jó helyen van, és mert társasházat is lehet rá építeni. Ha belegondolunk, megéri ledózerolni a rajta lévő házat, és felhúzni rá egy 10-20 lakásos ingatlant” – véli a kereskedő.

Marsi Anikó és férje egyelőre nem nyilatkozott, meddig tartják a piacon a házat, illetve mennyi pénzre számítanak belőle.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top