TV-sztárok

Hazamehetett a pszichiátriáról az X-Faktor-os Nagy Krisztián

Az énekes még az élő show előtt feladta a versenyt, és kórházba ment pánikbetegségét kezeltetni. Nagy Krisztián még nem gyógyult meg, de már jobban van.

Önként vonult be egy vidéki kórház pszichiátriai osztályára Nagy Krisztián, mikor feladta az X-Faktor-os szereplést. A fiatal énekes depresszióval és pánikbetegséggel küzdött, szakember segítsége nélkül valószínűleg nem tudta volna végigcsinálni a műsorral járó stresszt. „Hálás vagyok a tehetségkutató munkatársainak, hogy megadták nekem az esélyt, de én erre alkalmatlan vagyok” – fogalmazott korábban Krisztián.

A srác azonban új emberként jött ki a kórházból, és áll elébe az újabb kihívásoknak. „Egy teljes hónapot töltöttem kórházban, bevallom, sok volt, de most már sokkal jobban va­gyok. Gyógyszereket kaptam, ezeket még szednem kell ma is. Majd az orvosok döntik el, mikor leszek olyan jól, hogy elhagyhassam őket” – mondta az énekes a Borsnak.

Nagy Krisztián arról is mesélt, miért jelentkezett a tehetségkutatóba. „Nem az X-Faktor miatt lettem beteg, már előtte is az voltam, de azt hittem, a verseny ebből kirángathat. Sajnos nem így lett, még mélyebbre kerültem. Korábban is voltak pszichés problémáim, szedtem gyógyszert, de abbahagytam, azért is romlott az állapotom. Ma már jól vagyok, ha lehetne, akár holnap újrakezdeném a versenyt. A mostani lelkiállapotomban végig tudnám csinálni” – nyilatkozta az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top