TV-sztárok

X-faktor: sokkolta a mentorokat a pszichiátriai kezelés után visszatérő versenyző

Nagy Krisztián tavaly mindenkit meglepett, amikor a döntő előtt feladta az X-faktort. Most visszatért, hogy megmutassa, milyen fából faragták. Mutatjuk a mentorok reakcióját.

Nagy Krisztián tavaly Radics Gigi mentoráltjaként döntött úgy, hogy az élő műsor előtt feladja az X-faktort. Akkor azt mondta, nincs elég ereje a versenyhez, a hazatérése után pedig befeküdt egy vidéki kórház pszichiátriai osztályára.

Krisztián a történtek ellenére sem adta fel az álmát, hogy megnyerje a tehetségkutatót: idén visszatért, ezzel pedig valósággal sokkolta a mentorokat, akik szóhoz sem jutottak, miután meglátták őt a színpadon.

A tehetséges énekes ezúttal Michael Bublé Cry Me a River című dalát adta elő: azt a dalt, amit tavaly az első élő műsorban adott volna elő. Az előadást Gáspár Laci könnyek között hallgatta végig, de nem ő volt az egyetlen, akit megérintett Krisztián akaratereje:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top