TV-sztárok

Az ellendrukkerek is Kabát Péter mellé álltak

Megnyerte az RTL Klub dzsungelrealityjét, és egy csapásra megszerette a fél ország. Még azok is, akik eddig utálták mint futballistát.

Kabát Péter joggal vitte haza a trófeát a dzsungelből, kis túlzással élve: főleg neki köszönhető, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! szórakoztatott, és jó lendülete volt. A Győr egykori játékosa kimerítő interjút adott a 24.hu-nak, ebben szó van arról is, hogy visszatérhet a pályára, ahonnan pont a műsor miatt állt odébb. A cikkben nagyon sokat beszélnek a futballról, és szóba kerül, hogy a Trollfoci az adás után naponta tett ki mémeket, amelyeken Kabát matektudásán viccelődtek. Ez is ilyen:

A lap megkérdezi, hogy az ismerősöktől vagy a szurkolóktól milyen üzeneteket kapott a valóságshow után, mire a sportoló a következő választ adja: 

Talán meglepő lesz, amit mondok, de ezerből ezer üzenet pozitív volt, fradisták, honvédosok írtak, hogy nem gondolták, hogy ilyen jó fej vagyok, és büszkék rám.

Nem volt hiába. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top