TV-sztárok

Détár Enikő stílusevolúciója lélegzetelállító

Alig egy hónap, és ismét együtt ünnepel a hazai társasági élet krémje a Story Gálán. A meghívottak már javában készülnek az eseményre, köztük Détár Enikő is, aki majdnem a kezdetek, vagyis 1999 óta a gála egyik állandó vendége.

Détár Enikő ősszel a Sztárban sztár színpadán mutatta meg, hogyan tud mások bőrébe bújni, de közben a színházban is helytállt. A színésznő szeret öltözködni, számos stílust láthattunk már tőle az utóbbi években. Persze, mint a hazai hírességek többsége, ő is készül a Story Gálára, mégiscsak ez a legnagyobb társasági esemény Magyarországon. Az elmúlt években több ruhában is láthattuk, ezeket most megmutatjuk. 

Story Ötcsillag Díjátadó Gála (2011) Fotó: smagpictures.com (RedLemon)

Détár Enikő nem tagadja, számára is mindig központi kérdés, hogy miben érkezzen, bár elárulta: a készülődés nála nem egy hosszadalmas folyamat.

Imádom a Story Gálát, szerintem ez az év egyik legfontosabb és legszínvonalasabb társasági eseménye. Általában mindig előadásom van aznap este, így onnan érkezem, éppen ezért a készülődést és öltözködést rapid módon letudom

– árulta el Enci, aki február 10-én is munkából kocsikázik át a helyszínre, hiszen aznap pont premierje lesz: a Turay Ida Színházban, Zilahy Lajos Az utolsó szerep című darabjának női főszerepét alakítja.

Story Ötcsillag Díjátadó Gála (2012) Fotó: smagpictures.com (RedLemon)

Megszokhattuk tőle, hogy évről évre csodás ruhakölteményekben láthatjuk, bizonyára idén sem lesz ez másként, bár a részletekbe természetesen nem avatott be minket. „Nem vagyok egy ruhapróbálgatós típus, mindig az első gondolat mellett döntök” – mondta a színésznő, aki a kedvünkért kiválasztotta az utóbbi években viselt ruhakölteményei közül az öt kedvencét.

Bár az évek során kicsit komolyodott az ízlésem, szerintem látszik a fotókon, hogy kedvelem az extravagáns stílust. Az idei estélyim is biztosan ezt tükrözi majd. Nagyon szerettem azokat a kreációkat, amelyeket Fésűs Nellyvel és Ladinek Judittal közösen csináltattunk. Remélem, a premier után marad elég energiám, valamint a lányok is ráérnek, és ezúttal is együtt tudunk menni.

Story Ötcsillag Díjátadó Gála (2015) Fotó: smagpictures.com (RedLemon)

Kíváncsian várjuk, hogy Enci ezúttal mivel kápráztatja majd el a nagyérdeműt, és természetesen azt is, hogy a többi hölgyvendég milyen ruhákban vonul végig a vörös szőnyegen. Addig is mutatunk még egy-két ruhakölteményt.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top