TV-sztárok

Helen Mirrent hetente zaklatták a férfiak

A színésznő elárulta, hogy fiatalabb korában rendszeresek voltak a zaklatások, de mire Hollywoodba érkezett, elég idős volt ahhoz, hogy ne forduljon elő vele ilyesmi.

Helen Mirren egy tévés interjúban nyíltan beszélt a Hollywoodot érintő szexuális zaklatási botrányokról. Elárulta azt is, hogy bár a filmes világban nem, korábban gyakran zaklatták a férfiak – írja a Blikk.

Azt mondta, Hollywoodban sosem tapasztalt ilyet, de ennek valószínűleg az az oka, hogy már a harmincas éveiben járt, amikor Hollywoodba érkezett. Szerinte ilyesmi csak akkor történik az emberrel, ha nagyon fiatal.

Korábban viszont rendszeresen zaklatták a színésznőt, 16 és 24 éves kora között körülbelül hetente egyszer. A metrón, a buszon vagy amikor az utcán sétált.

Helen Mirren utólag azt kívánja, hogy bárcsak jobban fellépett volna a zaklatások ellen, de abban bízik, hogy az elmúlt években a filmszakma nagyot változott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top