TV-sztárok

Rippel Feri egynapos ismeretség után vitte gálázni a kedvesét

Rippel Feri nem teketóriázott, második randiként a Story Gálára vitte Viktóriát, akit előző nap ismert meg személyesen.

Az évente megrendezésre kerülő Story Gálára a sztárok általában a párjukkal érkeznek, sőt nem ritka az sem, hogy itt mutatkoznak először a nyilvánosság előtt. Ám olyan még valószínűleg nem volt, hogy valaki egy napos ismeretség után ugrott volna a mély vízbe a kedvesével, Rippel Feri most így tett. Előző nap találkoztak életében először személyesen, és ahogy Rippel Feri fogalmazott, még semmi nem történt közöttük.

„Modern felfogásúak vagyunk, ezért döntöttünk úgy, hogy miért ne. A Facebookon ismerkedtünk meg, bejelölt, én visszaigazoltam, találkoztunk, bejöttünk egymásnak, és most itt vagyunk” – mesélte a Blikknek Rippel Ferenc, aki már azt próbálja megtervezni, hogyan tudnak majd gyakran találkozni Viktóriával, a lány ugyanis Szeged mellett lakik. „ Találtam egy gyöngyszemet, igaz, a világ másik felén, Szeged mögött egy eldugott településen. A heti kötelezettségeink miatt komoly feladat lesz ezt összehozni, de maximum nyitunk Szegeden is egy Rippel Akadémiát, hogy még több dolgom legyen arra” – mondta viccesen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top