nlc.hu
TV-sztárok
Milliókkal tartozott VV Fanni feltételezett gyilkosa

Milliókkal tartozott VV Fanni feltételezett gyilkosa

Csak látszat volt, hogy jól egy az üzlet, valójában B. László többmilliós adósságot halmozott fel. És ügyvédet keresett a titokzatos, Erika nevű nőnek, akinek a hatására Fanni teljesen megváltozott élete utolsó hónapjaiban.

Sikeres, jól menő üzletember benyomását keltette a Novozánszky Fanni megölésével gyanúsított B. László, ám aki jobban ismerte, tudta, ez csak a látszat – írja a Bors.

A férfi többmilliós adósságokban úszik, csak az egyik vállalkozónak nyolcmillióval tartozik. B. László egyik ismerőse azt mondta a lapnak, szerinte az expolitikus nem egyedüli szereplője az ügynek, és komoly pénz állhat a gyilkosság hátterében.

A Bors információi szerint B. László a letartóztatása előtti napokban ügyvédet akart fogadni, de nem magának, hanem egy Erika nevű nőnek szeretett volna jogi védelmet. Emiatt több ügyvédet is felkeresett.

Erika az a nő, akiről VV Fanni édesanyja és volt barátja többször beszélt korábban. Halála előtt három hónappal toppant be Fanni életébe, és miatta teljesen megváltozott a lány.

A nőt a rendőrség is kihallgatta, de az eddig nem volt köztudott, hogy Erika és B. László kapcsolatban álltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top