TV-sztárok

Az apja miatt nem kap munkát Gáspár Evelin

Gáspár Evelin úgy érzi, hogy az apja miatt nem kap munkát, sőt állítása szerint volt olyan nagyvállalat, ahol ezt kerek perec meg is mondták neki.

Gáspár Evelin szerint a munkaadók megbélyegezik őt, csak azért, mert édesapja ellen vizsgálatot folytat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal adócsalás miatt. Győzike lánya nemzetközi kapcsolatok szakon tanult, jelenleg a mesterképzést végzi, amelyhez elengedhetetlen lenne a szakmai gyakorlat.

„Rengeteg helyen próbálkoztam, de valahogy sehol sem feleltem meg. Hiába színötös a bizonyítványom, mindig azt a választ kapom, hogy köszönjük szépen a jelentkezését, de nem kérjük, kedves Evelin.” Evelin állítása szerint keményen bántak vele az állásinterjúkon, egyértelműnek látja, hogy az édesapja miatt nem akartak neki munkát adni.

„Volt olyan nagyvállalat, ahol egyenesen a szemembe mondták, hogy egy bűnöző lányát nem kívánják foglalkoztatni. Egyszerűen már nem tudom, mitévő legyek, nagyon elkeserít, hogy így bánnak velem, főleg akkor, amikor biztosan tudom, hogy az édesapám semmi törvénysértőt nem követett el” – mondta a Blikknek Gáspár Evelin, aki attól fél, hogy végül csak külföldön tud majd elhelyezkedni, pedig mindenképpen itthon szeretett volna dolgozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top