TV-sztárok

Janza Kata szakításának újabb részletei derültek ki

Első ránézsére véglegesnek látszott Janza Kata és Pesák Ádám szakítása, most mégis úgy tűnik, hogy nem vágtak el minden szálat.

Janza Kata és Pesák Ádám néhány hete jelentette be: szakítottak. A közleményükben világosan fogalmaztak, a különválásuk okáról annyit írt ki a színésznő a közösségi oldalára: „Nagyon szép szerelem volt a miénk, de életünk különböző szakaszaiban járunk, és ráébredtünk, hogy ez már inkább eltávolít minket egymástól, mint közelebb hoz.” Békében engedték el egymást, és állításuk szerint közösen hozták meg ezt a nehéz döntést. 

Nem telt el sok idő, és megjelentek arról a hírek, hogy Ádám megcsalta Janza Katát, és egy harmadik miatt szakítottak. Most a BEST magazinnak egy ismerős mesélt részleteket a valódi okokról. „Nagy szerelem volt az övék, de eljutottak arra a pontra, ahol a közöttük lévő korkülönbség már valóban problémákat szült. Mindenről más volt a véleményük, mindent másként szerettek volna csinálni, és közös témájuk is alig akadt” – meséli Janza Kata egyik közeli ismerőse a magazinnak, aki szerint a színésznő hagyni akarta, hogy a 23 éves Ádám a saját korosztályából találjon magának párt, és ő is inkább a saját korosztályában keresne magának valakit. 

A munkájuk most is összeköti őket, Pesák Ádám alakítja Dorian Grayben Kata fiát, de ezen felül sem úgy tűnik, hogy az érzelmeik egyik napról a másikra egyszerűen kihűltek. Azt mondják, még van visszaút, a színésznőnek a „se vele-se nélküle” kapcsolatban van rutinja. Erről a magazinban olvashatsz részleteket.

BEST magazinból Janza Kata és Pesák Ádám szakításáról sok részlet kiderült

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top