nlc.hu
TV-sztárok

Részletek Janza Kata és Pesák Ádám szakításáról

Janza Kata és Pesák Ádám szakítása: már a karácsonyt sem töltötték együtt

Janza Kata és Pesák Ádám sokáig küzdött a kapcsolatuk megmentéséért, ám végül a szakítás mellett döntöttek.
Janza Kata és Pesák Ádám

Néhány hete színházi körökben már pletykálták, hogy Pesák Ádám és Janza Kata kapcsolata véget ért, aztán hétfőn a közösségi oldalukon ők maguk jelentették be: elválnak útjaik.

A pár öt évig volt együtt, korábban már szakítottak, ám újra egymásra találtak. A 22 éves korkülönbség ellenére boldog évek következtek, de ismét válságba került a kapcsolatuk.

A Blikk információi szerint a két művész sokáig küzdött a kapcsolatért, ám végül be kellett látniuk, hogy talán mindkettőjüknek jobb, ha elengedik egymást.

Az Operettszínházban már jó ideje nyílt titok, hogy Kata és Ádám kapcsolatának vége. Már a karácsonyt is külön töltötték, és ugyan úgy tűnt, Kata próbálja megmenteni a dolgot, mindenki tudta, talán még ők maguk is, hogy ez csak időhúzás

– mondta a lapnak egy közös ismerős, aki szerint azért halogatták a szakítás bejelentését, mert nem akarták, hogy a hír beárnyékolja a közös produkcióikat.

(Kiemelt kép: Instagram/Janza Kata)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top