TV-sztárok

Mádai Vivien: „Borzasztó nehéz időszak volt”

Az erős nők erősítik egymást. Ezt vallja Ördög Nóra, Mádai Vivien és Rubint Réka is, akik ezúttal közösen álltak a világ egyik vezető női fehérneműmárkája, a Triumph legújabb, női összefogást támogató kampánya mellé.

Mádai Vivien nehéz időszakon ment keresztül, miután életet adott a kisfiának. Sokáig úgy tartotta Vivi, hogy nem szeretne több gyereket, de ez mára megváltozott. A műsorvezetőt a férje és az édesanyja segítette át a nehéz időszakon. Most utóbbiról mesélt.

„Amikor megszületett a kisfiam, az egy borzasztó nehéz időszak volt számomra, de ő természetesen akkor is ott állt mellettem” – osztotta meg Mádai Vivien. – A mai napig szoros a kapcsolatunk, amit leginkább a humor és a nevetés jellemez. Ugyanakkor nagyon makacs ember vagyok, és persze ez így van akkor is, ha valamiben nem egyezik a véleményünk. De szerencsére anyukámnak óriási türelme van, és végül én is mindig belátom, ha igaza van, hiszen egy anyukának mindig igaza van.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top