TV-sztárok

Janza Kata 14 kilót fogyott a sajátos módszerével

Janza Kata bámulatosan néz ki, és láthatóan jól is érzi magát a bőrében. Mint kiderült, sajátos módszerrel fogyott le tizennégy kilót, amiről most először mesélt.

A szakítás óta rengeteget fogyott Janza Kata, de most kiderült, hogy nem a magánéleti válsága miatt. 

Szinte semmit nem ettem, egy ilyen kis paradicsomkúrával fogytam le. Egy előadás alatt megiszom mondjuk három liter paradicsomlét. Nem marja ki a hasam, és egy csomó dolog van benne, amitől azt érzed, mintha ettél volna, csomó energiát ad, én ezzel jól elvagyok.

Erről mesélt Janza Kata az RTL Klub Reggelijében, hozzátéve, hogy néha paradicsomlevesként eszi, betűtésztával. Amúgy a színésznő mindenevő, húst és szénhidrátot is szokott fogyasztani, de amikor úgy érzi, hogy már ideje leadnia néhány kilót, mert négyen húzzák rá a jelmezt, akkor bármire hajlandó.

A mostani fogyása nagyon gyors volt, általában négy-hat hétig tartja az ilyen típusú drasztikus diétát. 

„Megkerestem azt az egy dolgot, amit mindig meg tudok enni, mindig szeretek, és mindenkinek ezt ajánlottam a színházban is.”

Megnézem
Összes kép (3)

Kell is az energia Janza Katának, aki volt, hogy egy este két előadásban szerepelt. Itt visszanézheted, hogyan marad ilyen optimista: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top