TV-sztárok

A hétvégén lesz Liptaiék hatalmas lagzija, itt vannak a részletek

Most, hogy a polgári esküvő már megvolt, nyilvánosságra került Liptai Claudia és Pataki Ádám gigalagzijának időpontja is.

Szombaton, egy vidéki kúria kertjében tartják a nagyszabású lakodalmat, itt ünnepli Liptai Claudia és Pataki Ádám a barátai körében, hogy immár hivatalosan is összekötötték az életüket. A polgári szertartást csütörtökön, a déli órákban tartották meg a legnagyobb titokban, a két tanún kívül csak a legszűkebb rokonság volt jelen és a Story Magazin, akik jövő héten számolnak majd be az eseményről.

Liptai Claudiáék hétvégi lagzija azonban igen nagyszabású lesz. A Bors úgy tudja, több mint száz vendég lesz jelen, köztük a hazai celebvilág apraja-nagyja, zenészek, színészek, közszeplők, így nem meglepő, hogy komoly biztonsági intézkedéseket hozott az esküvőszervező. A lagzi környékét a pletykák szerint hermetikusan lezárják, akinek profi fotómasina lesz a kezében, azt a kerthelyiség közelébe sem engedik majd. A vendégek órákkal a buli kezdete előtt érkeznek, és a már előre lefoglalt szobáikban öltöznek át az elegáns partira, ami kétnapos lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top